Løgtvedgård Put & Take

Sidemenu
Kalundborgvej 78, Løgtved 4470 Svebølle

Hjemmeside: besøgLøgtvedgård Put & Take ist gut geschützt. Unterkunft Bereich in der Nähe der Seen. Die Möglichkeit, ein See für Veranstaltungen zu mieten.

Information

Løgtvedgård Put & Take ist ein großer See über 50.000 m2 und ein kleiner für die Kinder. Ein dritter See ist zu vermieten. Fisch werden  in den grossen See und Firmen See, aber nicht in Kindern See ausgesetzt.
 
 
Fisch: Regenbogenforelle , Bachforelle   und goldenen Forelle.

Einrichtungen: Tische und Bänke im Freien und unter Dach. Grill steht zur Verfügung und es gibt  Platz für 25 Personen. Spielplatz.

Angelschein: Selbstbedienung

Öffnungszeiten Von Sonnenaufgang bis Sonnenuntergang geöffnet

Telefon: +45 28 11 66 30
Er du ejer af dette fiskested, og har du mere information eller rettelser, så skriv venligst til os på info@fangstgaranti.comPrisliste

2 Timer
90,00 DKK
3 Timer
110,00 DKK
4 Timer
130,00 DKK
Dagskort
200,00 DKK
Barn 2 Timer
45,00 DKK
Du har lagt varer i din indkøbskurv Gå til betalling

Billeder og videoer

1
Du skal være logget ind, før du kan skrive anmeldelser | Log ind | Ny bruger
En lille advarsel til alle der overvejer at tage til Løgtvedgård, den er ikke vedligeholdt , for eksempel så er betalings kassen/huset fuldstændig smadret, ingen skrive redskaber og heller ikke nogen steder til opbevaring af sedler når man betaler for fisketid, områder omkring de 3 søer er heller ikke vedligeholdt, jo skraldespandende bliver tømt, men det er vidst også det eneste positive jeg har at sige om det, så for jeres egen skyld, lad være med at bruge tid og energi på at tage til en put & take sø der ikke bliver passet ordenligt.
07.04-2018Besvar