Løgtvedgård Put & Take

Sidemenu
Kalundborgvej 78, Løgtved 4470 Svebølle

Hjemmeside: besøgLøgtvedgård Put & Take is well sheltered. Accommodation area near the lakes. Possibility to rent a lake for events.
 
Information

Løgtvedgård Put & Take is a large lake about 50,000 squaremeters and a smaller one for children. A third lake is for rent. Fish are set out into the large lake and company lake, but not in children's lake.

Fish: Rainbow trout, brown trout, brook trout and golden trout.

Facilities: Tables and benches both outdoor and indoor .Grill is available and there are seatings for 25 persons. Playground.

Angling license: Self service

Opening hours: Open from sunrise to sunset

Phone: +45 28 11 66 30


Er du ejer af dette fiskested, og har du mere information eller rettelser, så skriv venligst til os på info@fangstgaranti.comPrisliste

2 Timer
90.00 DKK
3 Timer
110.00 DKK
4 Timer
130.00 DKK
Dagskort
200.00 DKK
Barn 2 Timer
45.00 DKK
Du har lagt varer i din indkøbskurv Gå til betalling

Billeder og videoer

1
Du skal være logget ind, før du kan skrive anmeldelser | Log ind | Ny bruger
En lille advarsel til alle der overvejer at tage til Løgtvedgård, den er ikke vedligeholdt , for eksempel så er betalings kassen/huset fuldstændig smadret, ingen skrive redskaber og heller ikke nogen steder til opbevaring af sedler når man betaler for fisketid, områder omkring de 3 søer er heller ikke vedligeholdt, jo skraldespandende bliver tømt, men det er vidst også det eneste positive jeg har at sige om det, så for jeres egen skyld, lad være med at bruge tid og energi på at tage til en put & take sø der ikke bliver passet ordenligt.
07/04-2018Besvar